Universeel aluminium USB voeding of lader.

Eenvoudig en compact in een stijl die gezien mag worden

Deze USB voeding en of lader is in een zeer gebruiksvriendelijke en mooie industriële aluminium look uitgevoerd. Is zowel als vaste of als verplaatsbare opstelling te leveren. Op de foto is deze USB voeding als één eenheid te zien, en is deze ook meervoudig te leveren en of uit te breiden met een extra wandcontactdoos of een extra USB voeding. De verplaatsbare uitvoering wordt geleverd met een krulsnoer die van 70 cm tot wel 2,5 meter uitgetrokken kan worden. Makkelijk om mee te nemen op vakantie en deze eventueel op je nachtkastje te plaatsen of gewoon thuis of kantoor op de bijzettafel of je bureau. Meerdere kleuren leverbaar en met diverse combinaties. Zeer kindervriendelijk.

Wilt u deze als inbouw unit in de wand uitgevoerd hebben? Dan kan dit natuurlijk ook! Vraag ons naar alle mogelijkheden.

20130509-194833.jpg

Zo kan je o.a. je smart phone of tablet altijd optimaal gebruiken of opladen. Zelfs tegelijk!

Help mee!
Ontdek de kracht van deze USB voeding en helpt u mee om deze tot een groot succes te maken? Druk dan aan de onderkant van deze webpagina op “Pagina doorsturen” en deel deze pagina dan op Twitter, Pinterest, Facebook of LinkedIn. U kunt dan een exemplaar gratis winnen! Dus doe mee.

Heeft u vragen over dit product? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. De contactgegevens zijn te vinden aan de bovenzijde van deze webpagina.

Bron: Iliadis&Co.

© Electra & Zo E.T.I.B. 2013, op dit artikel rust copyright.

Follow US on

Over

I'm happy that I'm breathing all of the fresh air around me. Alle potentiële krachten in jezelf optimaal tot ontwikkeling brengen!

Tagged with: , , , ,
Geplaatst in Acties, Promoties